Okresní stavební bytové družstvo Poděbrady
Dokumenty ve složkách: Registrace členů družstva
Administrátor, 12. 5. 2023 16:00, zobrazeno 152 x

Vážení členové OSBD Poděbrady,

zaregistrujte se na stránkách OSBD Poděbrady, abyste měli, v případě platného členství v družstvu, přístup k dokumentům a informacím.

Registrace je umístěna na levé straně obrazovky pod přihlášením a základními informacemi. Vyplněním registrace Vám bude odeslán email, kde si zvolíte přístupové heslo a získáte plnohodnotný přístup na webové stránky OSBD Poděbrady.

V případě potíží volejte nebo pošlete email. Děkujeme!

Máte problém s nalezením cesty k registraci? Pokud ano, klikněte na následující odkaz: 

https://www.osbdpodebrady.cz/app/Register/register

a měli byste se dostat přesně tam, kam Vás zavede klik na nabídku registrace umístěného na levé straně webové stránky hned pod bočním panelem s uvedenými kontakty.

Registrací na webových stránkách družstva udělujete družstvu souhlas s evidencí a správou osobních dat, která uvádíte pro Vaši jednoznačnou identifikaci a za jejich vložení jste plně odpovědni sami. Uvádějte pouze takové údaje (zejména pak kontakty), o kterých jste si jisti, že je nesdílíte s někým dalším. Např. neuvádějte e-mailové kontakty, které používáte v zaměstnání nebo služební telefonní čísla.

Po zaregistrování buďte trpěliví. Trvá i několik dní, než dojde ke ztotožnění s údaji, které jste zadali do systému evidence dat v minulosti.

Neshodují-li se přihlašovací údaje plně s těmi. která jste sdělili v minulosti, Vaše registrace se zneplatní.

Pokud Váš pokus o přihlášení neodešle na Vaši e-mailovou adresu výzvu k založení hesla (které se nám nezobrazí, ale je nezbytné pro následné přihlášení na stránky), znamená to, že je někde chyba v ukládaných datech o Vašem vztahu k družstvu. V takovém případě napište e-mail s popisem problému a budeme Vám nápomocni při odstranění nesrovnalostí. 

Pokud jste zaregistrováni, ale déle než rok jste se nepřihlásili, registrace zaniká a je potřeba realizovat registraci novou.